پروفیل نور خطی کابینتی کد N23 ۱۴۰۲/۰۴/۱۵

پروفیل نور خطی کابینتی کد N23

پروفیل نور خطی کابینتی معمولاً در فضای خالی مابین کابینت های بالا و پایین قرار می‌گیرد و باعث به وجود آمدن محیطی زیبا  می گردد. از آن جا که چراغ های استفاده شده در سقف آشپزخانه نمی توانند زاویه مناسبی برای قرارگیری نور در فضای بین کابینت ها داشته باشند اهمیت استفاده از پروفیل نور خطی کابینتی نمایان خواهد شد.

استفاده از این پروفیل های نور خطی  در فضای بین کابینتی باعث می شود نور لازم برای انجام کار تامین گردد و بدین وسیله دقت عملکرد با استفاده از این روشنایی افزایش پیدا کند. قیمت پروفیل نور خطی کابینتی در محدوده قابل قبولی قرار دارد و افراد علاقه‌ مند می‌ توانند با صرف هزینه نه چندان زیادی آشپزخانه خود را مجهز و پرنور نمایند. چراغ های ال ای دی به کار رفته در این پروفیل نور خطی قابلیت تنظیم نور دارند و بسته به کاربرد مورد نظر نصب می گردند.

 انواع پروفیل نور خطی

پروفیل نور خطی کابینتی که از دسته پروفیل های نور خطی می باشد در سایزهای گوناگون و رنگ های مختلف تولید می شود. اگر بخواهیم انواع پروفیل نور خطی را نام ببریم بایستی به موارد زیر اشاره کنیم:

 چراغ نور خطی روکار

این چراغ ها معمولاً در نقاطی از ساختمان به کار گرفته می شوند که نیاز به نور بیشتری احساس می گردد. استفاده از چراغ نور خطی رو کار باعث می شود علاوه بر تامین روشنایی، جذابیت و زیبایی فوق العاده ای برای محیط به وجود بیاید.

 چراغ نور خطی توکار

چراغ های نور خطی که به صورت توکار استفاده می شوند با قرار گرفتن در قسمت هایی که در معرض دید قرار ندارند می‌توانند در عین مخفی ماندن از چشم بیننده باعث به وجود آمدن نور آرامش بخش گردند.

 چراغ نور خطی دفنی

این چراغ ها که اخیراً بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، طوری نصب می شوند که هم سطح با کف یا دیوار و سقف هستند و ظاهراً جزئی از آن ها به شمار می روند. قرار گیری این چراغ ها در دل سطوح باعث می شود کمتر در معرض آسیب قرار داشته باشند.

 چراغ نور خطی آویز

ساختمان های سقف بلند و آپارتمان های دوبلکس با استفاده از چراغ های نور خطی آویز زیبایی چشم نوازی پیدا می کنند و تامین نور در تمام نقاط ساختمان با استفاده از چراغ نور خطی آویز انجام می شود. 

ساختار پروفیل نور خطی کابینتی

 پروفیل نور خطی کابینتی از کنار هم قرار گرفتن اجزای مختلفی ساخته شده است که در ادامه به معرفی آن ها و مشخصات شان خواهیم پرداخت: 

بخش ال ای دی

 چراغ های ال ای دی وظیفه تامین نور را برعهده دارند و به عبارتی منبع نور مورد استفاده در پروفیل نور خطی کابینتی محسوب می شوند. این ال ای دی ها می ‌توانند نور را در زوایای معین شده ای پراکنده سازند و شما می توانید از میان رنگبندی های مختلف موجود در بازار رنگ چراغ ال ای دی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. بهتر است رنگی که انتخاب می کنید متناسب با دکوراسیون مورد نظر باشد تا هارمونی رنگی جذاب و متعادل ایجاد گردد.

 بدنه فلزی

 پروفیل نور خطی کابینتی دارای بدنه آلومینیومی آنادایز شده است که مقاومت بالایی در برابر آسیب دارد و به راحتی دچار زنگ زدگی نمی شود. چراغ های ال ای دی در داخل این محفظه آلومینیومی قرار می گیرند.

هیت سینک

چراغ های ال ای دی که در پروفیل نور خطی به کار گرفته می شوند در هنگام نوردهی از خود گرمایی تولید می‌کنند که ممکن است به باتری صدمه وارد کند. برای این که سیستم چراغ نور خطی کابینتی از آسیب دور بماند وسیله ای به نام هیت سینک مورد استفاده قرار می‌گیرد تا عمل خنک کنندگی را برای پروفیل انجام دهد.

دیفیوزر

یکی از خصوصیات بارز پروفیل های  نور خطی این است که  پرتوهای نور را به صورت یکدست پخش می کنند و باعث متمرکز شدن آن ها در یک نقطه نمی گردند. این عمل توسط دیفیوزرها انجام می شود که وظیفه پراکندگی یکنواخت روشنایی را بر عهده دارند.

ویژگی های پروفیل نور خطی کابینتی کد N23

پروفیل نور خطی کابینتی دارای قابلیت ها و ویژگی های جالبی است که باعث شده اند این محصول بسیار کارآمد و پرکاربرد گردد. برخی از مهم ترین ویژگی های این پروفیل نور خطی عبارتند از:

  •   پروفیل نور خطی کابینتی صرفه جویی زیادی را در مصرف انرژی برق رقم می زند و در مقایسه با منابع روشنایی بسیار مقرون به صرفه تر است.
  •  وجود تنوع در رنگ بندی ال ای دی های بکار گرفته شده در این پروفیل نور خطی باعث می‌شود شما بتوانید با توجه به هارمونی رنگی تجهیزات موجود در آشپزخانه خود نسبت به انتخاب بهترین و مناسب ترین رنگ اقدام نمایید و زیبایی فضا را دو چندان کنید.
  •  مقاومت پروفیل های نور خطی کابینتی در برابر انواع آسیب های محیطی و زنگ زدگی در حد قابل قبولی است و به این ترتیب می تواند طول عمر بالایی داشته باشد و افراد استفاده کننده مجبور به تعویض قطعات این پروفیل در بازه های زمانی کوتاه نباشند.
  •  این پروفیل ها می توانند در قسمت های مختلف فضای بین کابینت های بالا و پایین استفاده گردند و با توجه به کاربردی که مد نظر است نصب شوند.
  •   روشنایی به وجود آمده توسط این محصول به صورت نوری دلنشین ساطع می شود و  چشمان شما در هنگام کار دچار خستگی نمی گردد.

ابزار مورد نیاز برای نصب پروفیل خطی کابینتی

 عملیات نصب پروفیل نور خطی کابینتی توسط افراد حرفه‌ای و متخصصین با تجربه انجام می شود. این اشخاص با استفاده از ابزار مخصوص می توانند در مدت زمان کمی این پروفیل ها را در مکان مورد نظر نصب نمایند. بهتر است نقاط مورد نظر برای نصب پروفیل نور خطی را قبل از شروع عمل نصب آماده نمایید و آن جا را از آلودگی و اشیا اضافی پاک کنید. ابزار مورد نیاز برای قرار دادن پروفیل نور خطی در بین کابینت ها پیچ و رولپلاک هستند و نصب این محصول نیازمند داشتن ابزارآلات تخصصی و پیچیده نیست.

قیمت پروفیل نور خطی کابینتی

 بهای پروفیل نور خطی کابینتی بر اساس عوامل مختلفی سنجیده می شود. یکی از این عوامل جنس مواد به کار رفته در تولید قطعات مختلف آن است. به عنوان مثال  هزینه تامین آلومینیوم آنادایز شده که برای بدنه این محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد در بهای نهایی آن موثر است. ابعاد پروفیل نیز از دیگر عوامل مشخص کننده قیمت این محصول به شمار می رود. در حال حاضر با توجه به وجود نوسانات و تغییرات در قیمت این مواد اولیه نمی‌توان بهای ثابتی برای این پروفیل نور خطی کابینتی اعلام نمود.

سخن پایانی

پروفیل های نور خطی برای تامین نور و ایجاد دکوراسیون های جذاب در محیط های مختلف به کار گرفته می ‌شوند. از جمله رایج ترین پروفیل های نور خطی که در محیط آشپزخانه کاربرد دارد می ‌توان به پروفیل خطی کابینتی اشاره کرد. این پروفیل برای روشن کردن فضای بین کابینتی استفاده می شود و از قطعات با کیفیتی از جمله بدنه آلومینیومی، چراغ های ال ای دی، هیت سینک و  دیفیوزر تشکیل شده است. یکی از معتبرترین شرکت های ارائه دهنده انواع پروفیل نور خطی شرکت تک مت است که محصولات متنوعی را در زمینه تجهیزات دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان در اختیار مشتریان قرار می دهد. برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان می توانید به وبسایت این مجموعه مراجعه کرده و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.