پروفیل نور خطی کناف فنر خور (کد N10) ۱۴۰۰/۱۱/۱۴

پروفیل نور خطی کناف فنر خور (کد N10)

پروفیل نور خطی کناف شیاردار یکی از نمونه های پروفیل های خطی است که در تجهیزات ساختمانی به زیبایی محیط داخلی و خارجی کمک می کند و نور کافی را برای فضای در نظر گرفته شده تامین می کند.
با تکنولوژی و طراحی پروفیل های نور خطی انقلابی جذاب برای معماری مینیمال و سبک های مدرن ایجاد کرد که با داشتن ظاهری ساده، در محیط های لوکس مسکونی، اداری و مراکز خرید بزگ مورد استفاده قرار می گیرد.
شرکت تک مت یکی از شرکت های معتبر در ایران است که با سابقه طولانی در زمینه تولید محصولات پروفیل و دیگر تجهیزات توانسته است نیاز بازار داخلی را شناسایی کند و نسبت به آن اقدام نماید.
در این مقاله سعی می کنیم به توضیح کامل و جامع پروفیل نور خطی کناف شیاردار بپردازیم و ویژگی ها و کاربرد آن شرح دهیم، پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

در ابتدا به توضیح کناف و انواع آن می پردازیم تا به درک درستی از نصب و طراحی پروفیل های نور خطی برسیم.

استفاده از کناف شیاردار

استفاده از کناف های شیاردار یکی از پرطرفدار ترین و رایج ترین روش های طراحی در سقف و پایین و در امتداد دیوارها می باشد که در طراحی های مدرن امروز جهت نور پردازی دکوراتیو در خانه های مسکونی، نشیمن و پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرد که علاوه بر یکنواخت شدن نور به طویل نشان دادن فضا کمک بسیاری می کند.

نحوه اجرای کناف شیاردار به گونه های مختلف انجام می گیرد:

  • با زیر سازی کردن سقف و تراز شدن سقف زمینه می توان از این کناف استفاده کرد
  • سازه کناف شیاردار نصب می شود و اجرای استادهای افقی و عمودی انجام می گیرد
  • با توجه به فضای مورد نظر می توان شیار های مستطیلی ایجاد کرد

کناف شیاردار را با اره مخصوص برش می دهند و با توجه به ابعاد استاندارد، شیارهای مورد نظر ایجاد می شود
کناف شیاردار امروزه به عنوان زیباترین و اصلی ترین فاکتورهای هر محیط مسکونی و اداری برای دکوراسیون سقف در نظر گرفته شده است که علاقه مندان زیادی را تاکنون به خود جذب کرده است.
پروفیل های نور خطی کناف شیاردار قابل نصب و اجرا برای مکان های تازه ساخت و کسانی که قصد بازسازی دارند، می باشد و هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمی کند.

تعریف کلی از کناف

کناف تکنولوژی نوینی است که در دنیای مدرن امروز کارایی زیادی دارد و با پوشش گچی خود به عنوان نقش جداکننده دیوار و سقف و به عبارتی به شکل سقف کاذب یکی از محبوب ترین مصالح ساختمانی است.
این کناف شیاردار توسط یک خانواده آلمانی بیش از 80 سال است که شناخته شده و وارد دنیای پر از تنوع شده است.
پروفیل های نور خطی کناف شیار دار به دلیل خشک بودن ساخت و سازها با استقبال بالایی روبرو شده است و با سرعت و کیفیت بالا و حذف ملات و اتصالات پیچی در دو مدل ساده و متحرک طراحی و تولید می شوند.
با توجه به فضای اجرای سقف می توان از دو مدل متحرک یا ثابت استفاده کرد که هر کدام مزیت های مخصوص به خود را دارند.
در گذشته برای طراحی های سقف ودیوارها از گچبری استفاده می شد که رفته رفته این هنر جای خود را به صورت تکنولوژی ساده و در عین حال مدرن داده است.
تا اینجا با توضیح کناف شیاردار و نحوه استفاده و کاربرد آن بحث کردیم، در ادامه به توضیح پروفیل نور خطی می پردازیم که نتیجه ی آن ساخت پروفیل نور خطی کناف شیاردار است که موضوع اصلی مقاله ما می باشد.

پروفیل نور خطی چیست؟

پروفیل نور خطی با اجزای تشکیل دهنده زیر زیبایی و منبع نوری محیط های مختلفی را فراهم می سازد که در نوع خود بی نظیر می باشد.

منبع نوری:

منبع نوری که برای پروفیل های نور خطی در نظر گرفته اند، چراغ های ال ای دی است که نسبت به دیگر منابع نوری ساده هم چون لامپ تنکستن، لامپ های فلئورسنت، هالوژن ویژگی های برتری دارا می باشند که از جمله آن می توان به مواردی چون بازدهی بالای نوری، سهولت آسان کار با آن و طراحی در سایزهای مختلف اشاره کرد.

منبع تغذیه: 

منبع تغذیه پروفیل نور خطی تغییر و تنظیم میزان ولتاژ و شدت جریان مورد نیاز منبع نوری از ولتاژ ورودی را انجام می دهد که البته میزان عملکرد و وظایفی که منبع تغذیه انجام می دهد، متفاوت می باشد و کنترل ولتاژ ورودی، کنترل دمای داغ داخل چراغ، کنترل جریان خروجی و کنترل اتصالی در مدار خروجی در انواع منابع تغذیه متفاوت می باشد.

بدنه چراغ:

بدنه چراغ پروفیل نور خطی کناف شیار دار متفاوت است که بدنه آلومینیومی از ویژگی های برتری چون شکل پذیری، مبدل حرارتی و انتقال گرما، مقاومت بالا در برابر زنگ خوردگی و.... را دارا می باشد، بهترین گزینه برای پروفیل های نور خطی کناف شیاردار است.
از هیت سینک جهت جلوگیری از آسیب رساندن به فسفر ال ای دی و تغییر رنگ استفاده می شود و افزایش طول عمر و افزایش نور از مزیت های هیت سینک می باشد.
معمولا برای رنگ بدنه آلومینیومی پروفیل نور خطی کناف شیاردار از الکترواستاتیک پودری استفاده می شود که برای زیبایی و جلوگیری از خورده شدن استفاده می شود.

دیفیوزر:

از دیفیوزر پلی کربنات با مقاطع اکسترود شده در پروفیل های نور خطی کناف شیادار استفاده می شود که نقش پخش نور و حفاظت از منبع نور در برابر ورود اجسام خارجی مانند گرد و غبار و حشرات ریز را برعهده دارد.
اگر دیفیوزر از کیفیت قابل قبولی برخوردار نباشد منجر به تغییر رنگ نور و کاهش شدت نور می شود.

رفلکتور:

رفلکتور یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده پروفیل نور خطی کناف شیاردار است که معمولا از جنس فلزات آبکاری شده می باشد و در برابر حرارت مقاوم هستند و وظیفه شکل دهی و متمرکز کردن به نور خروجی از چراغ را برعهده دارد.
ریل LED خطی پروفیل ها با توجه به ویژگی های خوبی که فلز آلومینیوم دارد، ریل آلومینیومی گزینه ی ایده آلی است که برای نصب و اجرای پروفیل نور خطی کناف شیاردار مورد استفاده قرار می گیرد.
ریل آلومینیومی علاوه بر وزن سبکی که دارد، انعطاف پذیری، شکل پذیری خوبی دارا می باشد که در برابر ساییدگی، خوردگی، حرارت و نفوذ رطوبت از مقاومت بالایی برخوردار است.
پروفیل نور خطی به طور کلی براساس فضا و شرایط محیطی انتخاب می شود که با توجه تنوع پروفیل های نور خطی می توان از سه مدل پر طرفدار توکار، روکار و آویز استفاده کرد.
پروفیل های نور خطی کناف شیاردار همانطور که در بالا ذکر شد برای سقف های کاذب گزینه بسیار مناسبی است که امروزه از ویژگی های قابل توجه ای برخوردار است.

پروفیل های نور خطی توکار، روکار و آویز از عملکرد متفاوتی برخوردار هستند که در ادامه به توضیح مختصر آن می پردازیم:

پروفیل نور خطی توکار:

این مدل پروفیل به صورت خطی و داخل سقف به صورت مخفی طراحی و نصب می شوند که امکان تغییر و تعویض منبع نور را فراهم می کند و جلوه زیبایی را به فضای داخلی و خارجی می دهد.

پروفیل نور خطی آویز:

کسانی که به استفاده از لوستر در محیط های مسکونی و اداری علاقه مند هستند، پروفیل نور خطی آویز گزینه ایده آلی است که با سبکی مدرن و شیک زیبایی خاصی به میهمانان و فضا انتقال می دهد.

پروفیل نور خطی روکار:

این نوع مدل پروفیل به صورت روکار بر روی سقف و بخش های دلخواه ساختمان، بنا و عمارت نصب و اجرا می شود.

قیمت پروفیل های نور خطی از جمله پروفیل نور خطی کناف شیاردار براساس فاکتورهای مختلفی از قبیل نوع و جنس پروفیل، منبع نور مورد استفاده شده، ابعاد و سایز به کار رفته، بدنه ی ساخته شده و.... متفاوت می باشند.
از این رو برای انتخاب پروفیل نور خطی ابتدا شرایط و محیط مورد نظر را در نظر بگیرید و با توجه به سلیقه و نیاز و از همه مهم تر براساس میزان بودجه ای که در نظر گرفته اید، می توانید نسبت به خرید پروفیل اقدام کنید.
شرکت های مختلفی هم چون تک مت انواع پروفیل های نور خطی را تولید می کنند که در ادامه به توضیح خدماتی که توسط این شرکت ارائه می شود، می پردازیم.

شرکت تک مت

شرکت تک مت با سال ها تجربه ی طولانی در تولید محصولات ساختمانی توانسته است با اخذ گواهی استاندارد کارخانه ای از سازمان ملی استاندارد و هم چنین حذف واسطه ها همراهی شما عزیزان را به خود جلب کند و رضایت شما را کسب نماید.
از محصولاتی که توسط شرکت تک مت تولید می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
انواع پادری آلومینیومی، پادری بیمارستان، پادری صنعتی
ترمز پله، لب پله، ضد لغزش، ترمز پله شیاردار یک سانتی
تجهیزات پارکینگ، محصولات ایمنی پارکینگ
پروفیل آلومینیومی گرده ماهی، فرچه هوابندی، فرچه زیر درب، فرچه درب پارکینگ، پروفیل نور خطی کناف شیاردار