سوالات متداول راجب پادری آلومینیومی ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
سوالات متداول راجب پادری آلومینیومی

پادری آلومینیومی چیست؟ در مورد این محصول کمی توضیح دهید.

پادری آلومینیومی نسل جدیدی از پادری ها است که در بخش های مختلف ساختمان می توان از آن ها استفاده کرد. این دسته از پادری ها، در واقع نمونه ی مدرنی از پادری ها و گردگیر های قدیمی هستند که امروزه با کاربرد و کارایی بیشتر در اختیار شما قرار می گیرند. همانطور که از نام این محصول مشخص است، در پادری آلومینیومی از شاسی های نگه دارنده استفاده می شود. این شاسی های نگه دارنده از جنس آلومینیوم آنادایز شده هستند و برای پوشش بخش رویه ی آن ها از موکت های 100% پروپیلن استفاده می شود. پادری آلومینیومی به واسطه ی ساختار و همچنین مواد استفاده شده در تولید آن ها از ماندگاری و مقاومت بالایی برخوردار است. با توجه به محل نصب و نوع کارایی، پادری آلومینیومی می تواند به نمونه های متنوع و مختلفی تقسیم شود.

 

تفاوت مدل های مختلف از پادری آلومینیومی در چیست؟ کدام مدل را باید انتخاب کنیم؟

مدل های مختلف پادری آلومینیومی برای محیط های مختلفی طراحی شده اند. در نتیجه انتخاب یک پادری آلومینیومی مناسب به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به حجم تردد، محل نصب (داخل و یا خارج از ساختمان)، نوع کاربری ساختمان و سایر عوامل اشاره کرد. شما می توانید با شماره های ذکر شده در سایت تماس بگیرید و در خصوص انتخاب پادری آلومینیومی مناسب و مشاوره ی رایگان در محل از متخصصان و کارشناسان ما کمک بخواهید. کارشناسان ما در اسرع وقت به همراه نمونه ی کاملی از محصولات در محل حاضر شده و با ارائه ی توضیحات در راستای انتخاب یک پادری مناسب به شما یاری خواهند رساند.

 

تفاوت میان پادری های آلومینیومی یک سانتی و یا دو سانتی در چیست؟

پادری های آلومینیومی یک سانتی و دو سانتی در ارتفاع تمام شده ی محصول با یکدیگر تفاوت دارند. شاسی آلومینیومی نگه دارنده ی پادری می تواند ارتفاع های مختلفی داشته باشد اما پادری ها در سایر ویژگی ها مانند پوشش موکت با یکدیگر یکسان هستند. هر کدام از پادری های آلومینیومی یک سانتی و پادری های آلومینیومی دو سانتی دارای مدل های مختلف و گوناگونی هستند که متناسب با محیط و نوع کاربرد کف پوش، می توان نمونه ی مناسب را انتخاب کرد.

 

ابعاد پادری که انتخاب می کنیم باید به چه صورت باشه ؟

به طور کلی عرض پادری آلومینیومی و برش های مقطعی آن، در کاربرد و عملکرد پادری تاثیری نداشته و بیشتر جنبه ی زیبایی دارد. این اندازه ها باید به گونه ای باشد که دو نفر به طور همزمان بتوانند از کنار یکدیگر و از روی پادری عبور کنند. نوع و ابعاد پادری آلومینیومی که انتخاب می کنید، بستگی کامل به محیط اجرایی دارد. به عنوان مثال در صورت تمایل به نصب پادری آلومینیومی در مقابل درب ورودی، بهتر است که پادری به اندازه ی درب ورودی برش داده شود. کاربرد پادری همچنین نقش کلیدی را در تعیین طول آن بازی می کند. هرچه طول پادری بیشتر باشد، تعداد دفعاتی که بر روی آن پا می خورد نیز بیشتر می شود. در نتیجه ی این امر، پادری در مدت زمان کوتاه تری به نظافت و رسیدگی احتیاج پیدا خواهد کرد. به طور کلی ابعاد یک متر برای عرض و یک و نیم متر برای طول پادری مناسب می باشد.

 

رابطه ی میان ابعاد پادری ها و فرایند نصب آن ها بر روی پله های ورودی ساختمان به چه صورت است؟

نکته ی مهمی که در این خصوص باید مورد توجه قرار بگیرد، تناسب ابعاد پادری آلومینیومی و سطح مقطع پله هاست که از نظر طولی باید با یکدیگر مطابقت داشته باشند. اگر راه پله ها به وسیله ی نرده هایی مهار شده باشند، در این صورت عرض پادری باید به گونه ای باشد که کمی میان آن و نرده ها فاصله ایجاد شود.  این به خردسالان، افراد مسن و همچنین عابرین معمولی در روزهای بارانی کمک می کند تا به واسطه ی استفاده از نرده ها، خطر لیز خوردن خود را کاهش دهند. در صورت نبود نرده، انتخاب عرض پادری آلومینیومی کاملا سلیقه ای خواهد بود.  برای زیبایی بیشتر محیط، در صورت وجود پاگرد در راه پله ها، بهتر است پادری آلومینیومی هم اندازه با عرض پادری در محیط اجرا شوند.

 

تفاوت میان پادری آلومینیومی داخلی و نمونه هایی که در محیط های بیرونی اجرا می شوند در چیست؟

در خصوص این پرسش باید گفت که چنین تفاوتی را رویه ی پادری ها تعیین می کنند. پادری هایی که بخش رویه ی آن ها با کمک موکت پوشش داده شده است برای محیط های سرپوشیده مناسب تر هستند. از آنجایی که موکت ها می توانند به خوبی گرد و خاک و رطوبت را جذب کنند در نتیجه در محیط های داخلی می توانند عملکرد مناسب تری را از خود نشان دهند. از سویی دیگر پادری الومینیومی pvc موکت قابلیت جذب آلودگی های بیشتری را دارد و به همین سبب در محیط های خارجی از آن ها استفاده می شود. معمولا از پادری های آلومینیومی تماما موکت در محیط های داخلی و از پادری های آلومینیومی ترکیب pvc موکت در محیط های سرباز استفاده می شود.

 

تفاوت پادری آلومینیومی تمام موکت و پادری آلومینیومی pvc موکت در چیست؟

تفاوت میان این دو دسته از پادری های آلومینیومی استفاده از موکت در ساختار آن ها است. پادری های آلومینیومی pvc موکت دارای یک شاسی از جنس pvc هستند و به همین واسطه از مقاومت بالاتری برخوردار هستند. ترکیب PVC و موکت علاوه بر ایجاد فرسایش مناسب برای جلوگیری از لیز خوردن عابرین، امکان زدودن آلودگی و مواد زاید درشت را نیز به خوبی فراهم می آورد. معمولا از پادری PVC موکت در فضاهای بیرونی استفاده می شود. در مقابل، پادری آلومینیومی تمام موکت به واسطه ی ساختار خود از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است و همین امر استفاده از آن را در محیط های داخلی به امری راحت تر تبدیل کرده است. موکت به کار برده شده در این دسته از پادری ها، می تواند به خوبی رطوبت و خاک را از کف کفش پاک کند، اما  در در برابر شرایط جوی از مقاومت کمتری برخوردار هستند. 

 

در مورد کارایی پادری آلومینیومی و عمر مفید آن ها توضیح دهید.

پادری های آلومینیومی در میان مشتریان عزیز ما تحت عنوان پادری صنعتی نیز معروف هستند. این بدان سبب است که پادری آلومینیومی دارایی کاربرد و کارایی بسیار زیادی است و می توان از آن ها در مکان های بسیار زیادی استفاده کرد. به طور کلی هرچه میزان تردد بر روی پادری کمتر باشد، طول عمر محصول نیز بالاتر است. اما پادری های آلومینویمی به سبب استحکام مواد اولیه ی به کار برده شده در ساختار آن ها، دارای مقاومت بالایی است و در صورت حجم بالای تردد نیز می توانند برای مدت زمان طولانی مورد استفاده قرار بگیرند. خوشبختانه موکت استفاده شده در بسیاری از پادری ها، قابل تعویض است و همین امر طول عمر پادری ها را افزایش می دهد.

 

در مورد آلومینیوم استفاده شده در شاسی پادری آلومینیومی کمی بیشتر توضیح دهید.

در ساخت شاسی پادری آلومینیومی از یکی از بهترین انواع آلومینیوم موجود در بازار استفاده شده است. آلومینیوم 6061 آنادایز شده در برابر شرایط جوی مانند رطوبت و بارندگی، تابش مستقیم نور خورشید و یا دمای بالا بسیار مقاوم است و دچار فرسودگی و یا تغییر شکل نمی شود. به همین سبب است که گزینه ی مناسبی برای استفاده در پادری های آلومینیومی به شمار می رود.

 

در مورد نوع و کیفیت موکت به کار برده شده در پادری های آلومینیومی توضیح دهید.

در ساخت پادری آلومینیومی از موکت 100 درصد پلی پروپیلن استفاده شده است. این نوع از موکت کاملا آنتی باکتریال است و نظافت آن با ساده ترین روش ها، از جمله آب فشار قوی، ممکن است. این دسته از موکت ها که تحت عنوان موکت های p.p نیز معروف هستند، خاصیت ضد کوبش داشته و در فضاهایی با حجم تردد بالا از ماندگاری طولانی برخوردار هستند.  این دسته از موکت ها همچنین می توانند آلودگی را به خوبی جذب کنند. گرد و خاک توسط الیاف موکت جذب می شود و در فضاهای خالی و انبارک های موکت جمع می شوند.

 

در مورد ضمانت کالا و خدمات پس از فروش توضیح دهید.

برای تولید محصولات شرکت پاخور از بهترین مواد اولیه ی موجود در بازار استفاده شده است و در کنار کیفیت بالا، این شرکت محصولات تولیدی خود را تا 12 ماه پس از خرید ضمانت می کند. خدمات پس از فروش شرکت پاخور تا 5 سال پس از تاریخ فاکتور اعتبار دارد.

 

بهترین روش برای نظافت پادری های آلومینیومی چیست؟

بهترین روش برای نظافت پادری های آلومینیومی استفاده از جاروبرقی است. فارغ از نحوه ی نصب پادری، چه به صورت توکار و یا روکار، می توان آن ها را با استفاده از جاروبرقی تمیز کرده و تمامی آلودگی ها و مواد زاید جمع شده در محل را پاک کرد.  همچنین هیچ گونه محدودیتی برای شست و شوی پادری ها وجود ندارد و می توان با کمک آب آن ها را به راحتی شستشو داد.

 

فرق اجرای توکار و یا روکار پادری آلومینیومی در چیست؟

اگر محیط اجرایی امکان ایجاد تغییرات در بنا را داشته باشد، می توان پادری آلومینیومی را به صورت توکار اجرا کرد. برای این کار، در محیط مورد نظر و متناسب با ابعاد و اندازه ی پادری، چاله ای حفر می کنیم. ارتفاع چاله ی حفر شده با توجه به ارتفاع پادری (یک سانت و یا دو سانت) تعیین می شود.  پس از قرار گرفتن پادری در این چاله، کفپوش آلومینیومی با سطح کف هم تراز می شود. در صورت نصب کفپوش به صورت روکار، در کنار پادری از رمپ های شیبدار آلومینیومی استفاده می شود. این امر منجر به هم تراز کردن کف پوش و جلوگیری از امکان بروز خطرات احتمالی می شود.

 

برای زیباتر شدن پادری آلومینیومی و محیط اجرایی ، چه پیشنهاد هایی دارید؟

یکی از امکانات پادری های آلومینیومی تولید شده توسط شرکت پاخور، رنگ بندی متنوع این محصول است.  شما می توانید در میان رنگ های موجود، متناسب با دکوراسیون داخلی ساختمان و سلیقه ی خود انتخاب مناسبی داشته باشید. ابعاد و اندازه ی پادری ها نیز در زیبایی نهایی کار تاثیر زیادی دارند. به عنوان مثال، تجربه ثابت کرده است که پادری های مستطیلی شکل از زیبایی و کارایی بیشتری نسبت به نمونه های مربعی برخوردار هستند. پادری های آلومینیومی در اشکال هندسی مختلف، مانند نیم دایره و مثلث نیز قابل تهیه هستند.  در صورت نیاز، شما می توانید در اطراف پادری های آلومینیومی از پروفیل های LED دار جهت ایجاد نوردهی مناسب و افزایش زیبایی محیط استفاده کنید.

 

رنگ بندی پادری های آلومینیومی به چه صورت است؟

شرکت پاخور برای در نظر گرفتن تمامی سلیقه های شما سروران گرامی ، تعداد 7 رنگ مختلف موکت و تعداد 3 رنگ مختلف PVC را برای اجرا در پادری های آلومینیومی در نظر گرفته است. با ترکیب این رنگ ها در پادری های آلومینیومی شما می توانید کف پوش هایی مناسب با دکوراسیون داخلی محیط خود را ایجاد کنید.  موکت های به کار برده شده در پادری ها را می توان به صورت تک رنگ و یا ترکیبی از رنگ های مختلف انتخاب کرد.

 

آیا رنگ های مختلف موکت ، در کارایی و قیمت تمام شده پادری آلومینیومی تاثیر دارد؟

رنگ بندی متنوع پادری آلومینیومی تنها با هدف افزایش قدرت انتخاب مشتریان محترم، توسط طراحان این شرکت فراهم شده است و هیچ گونه تاثیری در کارکرد نهایی محصول و یا قیمت تمام شده ی آن نخواهد داشت.

 

در مورد پادری های آلومینیومی که دارای  طرح لوگو هستند، کمی توضیح دهید.

شما می توانید پادری های آلومینیومی را به صورت لوگو دار نیز سفارش دهید. لوگو با کمک چسباندن تکه های مختلف موکت در کنار هم شکل می گیرد و به هیچ عنوان از چاپ در این راستا استفاده نمی شود. درج لوگو به روش چاپی از ماندگاری کمی برخوردار است و به مرور زمان محو می شود. در این روش، پادری آلومینیومی معمولا به صورت ترکیبی از دو رنگ طراحی می شود. از آنجایی که لوگو به صورت چاپی اجرا نمی شود، کل طرح باید از جزئیات کمی برخوردار باشد و همچنین از موکت هایی با تراکم بالا در آن استفاده شود. پادری آلومینیومی دوسانتی تماما موکت به سبب فاصله ی کم میان موکت و پروفیل ها می تواند انتخاب مناسبی برای این منظور باشد.