محیط نصب پادری آلومینیومی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
محیط نصب پادری آلومینیومی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

یکی از محصولاتی که این روزها در سراسر جهان و در ورودی ساختمان ها توجه بسیار زیادی را به خود جلب می کند، پادری آلومینیومی است. این محصول در مدل های بسیار متفاوتی به بازار ارائه می شود که هر کدام، به فراخور طراحی و جزئیات، می توانند برای محیط های متفاوتی، مناسب باشند. پادری های آلومینیومی را می توان در فضاهای بیرونی و در ورودی بیمارستان ها، مراکز خرید و سالن های همایش نصب کرد. این در حالی است که انواع دیگر این پادری را می توان برای بخش های داخلی ساختمان ها در نظر گرفت. بررسی مدل های مختلف و متنوع موجود از این محصول ممکن است این سوال را در ذهن شما نیز به وجود آورد که محل نصب پادری آلومینیومی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ علت این تفاوت در چیست؟ ما در این مقاله توضیح خواهیم داد که پاسخ تمامی پرسش های فوق به ساختار پادری آلومینیومی باز می گردد.

 

با عوامل کلیدی در تعیین کاربرد های پادری آلومینیومی آشنا شوید

پادری آلومینیومی دارای دو بخش اصلی در ساختار خود است: بخش زیرین و بخش رویی. در بخش زیرین، محفظه ای از جنس آلومینیوم آنادایز شده وجود دارد. این بخش به صورت محفظه عمل می کند و آلودگی، ذرات گرد و غبار و گل و لای جدا شده از کفش عابرین در این بخش معمولا جمع می شود. بخش رویی پادری آلومینیومی به منظور جدا کردن آلودگی ها و تمیز کردن کف کفش عابرین در نظر گرفته شده است و طراحی آن با استفاده از موادی مانند نوار های آلومینیومی، PVC و موکت تکمیل می شود. تفاوت در محل نصب پادری ها نیز به لایه ی رویی آن ها باز می گردد.

استفاده از پادری در ورودی ساختمان ها و معمولا در بخش های بیرونی، معمولا با هدف جدا کردن گل و لای، سنگ ریزه و آلودگی هایی از این قبیل است. برای این منظور، استفاده از پادری آلومینیومی شیاردار و یا پادری آلومینیومی یک سانتی می تواند انتخاب به مراتب مناسب تری باشد، چرا که طراحی بخش رویی این محصولات به گونه ای است که می تواند گل و لای و سنگ ریزه را به خوبی از کف کفش ها جدا کرده و از ورود آنها به داخل ساختمان جلوگیری کند. از سویی دیگر، رطوبت گیری و خشک کردن کف کفش عابرین نیز از دیگر کاربردهای پادری های آلومینیومی است که معمولا در بخش های داخلی به آن توجه می شود. استفاده از پادری آلومینیومی موکت دار می تواند برای این هدف، انتخاب مناسبی باشد؛ چرا که موکت موجود در سطح پادری به خوبی قابلیت خشک کردن کف کفش را دارد.

 

نحوه ی نصب پادری های آلومینیومی و شرایط محیطی

پادری های آلومینیومی را می توان به دو روش در محل اجرا کرد: با کمک چسب های مخصوص و یا پیچ و رول پلاک. برای نصب پادری در فضاهای بیرونی، معمولا استفاده از پیچ و رول پلاک مورد توجه قرار می گیرد. در فضاهای داخلی نیز محصول معمولا با کمک چسب مخصوص در محل اجرا می شود. هر دو روش ضمانت اجرایی دارند و پادری ها در اثر رطوبت، شرایط محیطی و عبور مرور جدا نمی شوند.  

دنیای پادری های آلومینیومی بسیار متنوع است اما شما می توانید با بهره گیری از تجربیات کادر مجرب شرکت تولیدی تک مت ، بهترین محصول را با توجه به نیاز و شرایط محل نصب، انتخاب کنید.